Tarieven en vergoeding

Praktijk Dijkstra heeft een contract met de regio Holland Rijnland voor behandeling van kinderen en jongeren. De gemeenten die daarbinnen vallen, zijn: Nieuwkoop, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.

Als de hulp binnen de Jeugdwet valt, kan het vergoed worden vanuit de gemeente waarin u woont. Er is dan wel een geldige verwijzing nodig voor regulier/basis GGZ van de huisarts, het Jeugd- en Gezinsteam (JGT) of een kinder- of jeugdarts. Hierop moet, naast de persoonsgegevens van uw kind, duidelijk vermeld staan in verband met welke (vermoedelijke) psychische problematiek wordt verwezen.

Voor Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem geldt dat de jeugdhulp vanaf 2018 door Go! voor jeugd wordt uitgevoerd. U dient eerst met hen contact op te nemen voor aanmelding en een eventuele verwijzing: www.govoorjeugd.nl

Indien u niet kunt komen op uw afspraak, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per mail door te geven zodat de vrij gekomen tijd benut kan worden. Laat u dit na, dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. Deze kosten bedragen 50,- per uur (‘no show’) en worden niet vergoed.

Decoratief ornament Praktijk Dijkstra, Kinder- en jeugdpsychologie

Tarieven niet vergoede hulp

Indien de kosten van onderzoek of behandeling niet vergoed kunnen worden, geldt een uurtarief van 97,50 euro.

Voor onderzoek zal doorgaans een op maat gesneden aanbod gedaan worden en daarvoor krijgt u vooraf een kostenberekening.

Voor een op zichzelf staand intelligentieonderzoek bij uw kind (6 t/m 16 jaar) wordt een totaalprijs van 695 euro berekend. Dit is inclusief voorgesprek, verslaglegging en advies.

Bel of mail mij terug

In verband met de veelal gevoelige aard van de communicatie, wil ik u vragen dit formulier in te vullen, zodat ik contact met u kan opnemen. Op die manier kan de communicatie via de email op een beveiligde wijze plaatsvinden. Het kan zijn dat ik even druk bezig ben met een andere cliënt, dus ik vraag uw geduld en neem zo spoedig als mogelijk contact met u op.

 

Wat is de vierde letter van het woord praktijk?